Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

25 juny 2017 Diumenge XII Jr 20, 10-13

El profeta Jeremies està fent una experiència molt dolenta; no solament la seva predicació no és acceptada, sinó que: «Sento com parla la gent, em veig amenaçat per tots costats.» Tem per la seva integritat física. Però fa un treball interior que no li permet d’acovardir-se. Reflexiona així: «El Senyor em fa costat com un guerrer invencible; per això els qui em persegueixen cauran, no podran apoderar-se de mi, quedaran confosos del seu fracàs.» ¿No has experimentat que ets incomprès, o menyspreat, o francament rebutjat i exclòs per causa de les teves conviccions? Tenir una actitud semblant a la de Jeremies i, sobretot, treballar interiorment amb unes idees semblants et sembla molt difícil? Senyor, amb el profeta et dic: fes-me veure com fas justícia, ja que és a tu que jo he confiat la meva causa.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

VII Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2017 document pdf, obre una pàgina nova

15 de juliol. Cicle grans solistes europeus. Michal Novenko. Orgue. Professor del Conservatori Superior de Praga

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona